Sosyal Paylaşım.:
Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Sayfa 583 Toplam 597 Sayfadan BirinciBirinci ... 83483533573581582583584585593 ... SonuncuSonuncu
Toplam 11937 adet konudan sayfa basi 11641 ile 11660 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: 720p 1080p Bluray Orjinal Dildeki Altyazı Filmler

576p 720p 876p ve 1080p Çözünürlüğündeki Yabancı Dilde Bluray Film Paylaşımları

Alt Forum: 720p 1080p Bluray Orjinal Dildeki Altyazı Filmler

Başlık
 
Son Mesaj
  1. Bu Sayfa Forumdaki Bluray 3D Filmler Konularının Listesini İçerir, Bluray 3D Filmler forumu Orjinal Dildeki 3 Boyutlu Filmler Burada

    Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 0
    • Mesajlar: 0

    Son Mesaj :

    henüz yok
  2. Bu Sayfa Forumdaki DVD5 | DVD9 Konularının Listesini İçerir, DVD5 | DVD9 forumu 4.30gb dvd .iso paylaşımları

    Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 0
    • Mesajlar: 0

    Son Mesaj :

    henüz yok
 

Forum: 720p 1080p Bluray Orjinal Dildeki Altyazı Filmler

  1. Industry S01E02 720p WEB 350MB nItRo

    Başlatan nItRo, 26 Kasım 2020
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 20
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
  2. NCIS S18E01 720p HDTV 300MB nItRo

    Başlatan nItRo, 26 Kasım 2020
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 17
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
  3. FBI S03E01 720p HDTV 300MB nItRo

    Başlatan nItRo, 26 Kasım 2020
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
  4. The Simpsons S32E06 720p HDTV 150MB nItRo

    Başlatan nItRo, 26 Kasım 2020
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 25
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 19
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 16
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 24
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
  5. The Undoing S01E04 720p WEB 300MB nItRo

    Başlatan nItRo, 26 Kasım 2020
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 63
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 23
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
  6. Fargo S04E09 720p HDTV 375MB nItRo

    Başlatan nItRo, 26 Kasım 2020
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 15
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
  7. The Blacklist S07E01 720p WEB 300MB nItRo

    Başlatan nItRo, 26 Kasım 2020
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 22
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 14
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
  8. Family Guy S19E06 720p WEB 150MB nItRo

    Başlatan nItRo, 26 Kasım 2020
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 16
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 19
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
  9. WWE Smackdown 2020.11.12 HDTV 375MB nItRo

    Başlatan nItRo, 26 Kasım 2020
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 19
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 27
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster
  10. Warrior S02E07 720p WEB 375MB nItRo

    Başlatan nItRo, 26 Kasım 2020
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 22
    nItRo
    26 Kasım 2020 son yazılan Mesajı göster

 

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Users Browsing this Forum

Şu anda 10 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 10 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
YASAL UYARI

Web Sitemizden indirmiş olduğunuz filmler tamamen tanıtım amaçlıdır. Her yapımcı şirket tarafından kendi isimleriyle tescillidir. Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır. Bu dosyaları bilgisayarınızda 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır. Filmler tanıtım amaçlı olduğundan yapımcı veya ona bağlı yayıncı şirketinin isteği doğrultusunda bize bilgi verilmesi halinde, isteği üzerine indirme linkleri kaldırılır. Bu kuralı ihlal eden internet kullanıcıları bu siteyi kullanamazlar. Kullanmalarından doğacak tüm sorunlardan ve kanun ihlallerinden Web sitemiz sorumlu tutulamaz. Lütfen bu materyallerin lisanslarını ve albümlerini satın alınız. Yasal çerçeve içerisinde kullanmaya özen gösteriniz. Dizi ve Filmlerin Hak ve Telif Sahipleri Lütfen aşağıdaki "İhbar/Şikayet/İletişim" deki Mail Adresinden ihbar Edebilirsiniz.En fazla 3 Gün içinde Siteden Kaldırılır...
İhbar/Şikayet/İletişim İçin Tıklayın
Yukarı Çık